Манифестације, изложбе, трибине... 

+38118212535

Манифестације, изложбе, трибине...

Прослава школске славе

 Како то традиција налаже, школску славу у част Светог Саве, првог архиепископа Српске православне цркве и првог просветитеља у Срба, прославили смо у матичној школи сечењем славског колача и угоднм програмом. Приредбу за ученике, родитеље и наставнике, као и уважене госте припремили су ученици старијих разреда уз помоћ својих наставника. 

 

 Прослава школске славе Свети Сава обележена је и у истуреном одељењу  ОШ“Мирослав Антић“ у Доњој Врежини. Сви ученици су имали активно учешће у приредби коју су припремили уз помоћ својих учитељица, а посебно глумачко умеће и дар показали су ученици трећег и четвртог разреда.

НОВА ГОДИНА

      Ученици II  и  IV разреда истуреног одељења ОШ "Мирослав Антић“ у  Доњој Врежини припремили су за своје млађе  другове  Новогодишњу приредбу. У сусрет Новој години ученици истуреног одељења организовали су Новогодишњи вашар. У прилог њиховој креативности и маштовитости говори и то да се тражила честитка више. Новогодишњи вашар посетили су и родитељи наших ученика. Такође у сусрет Новогодишњим празницима учитељица Александра Стевановић је са својим ученицима из одељења III-6 и њиховим родитељима, организовала угледни час у виду радионице на тему "Новогодишње честитеке".